UA

Жольт Фустос про перезапуск Lorgar: нова екосистема, сімрейсинг та плани на український ринок

Генеральний менеджер Lorgar Жольт Фустос на конференції Ready to Play поділився важливими деталями перезапуску бренду та стратегії розвитку. Зокрема, компанія випустила 30 нових продуктів, з особливою увагою до сімрейсингу, оскільки цей сегмент ігрової індустрії швидко зростає. Однією з ключових причин перезапуску бренду стало бажання створити більш цілісну ідентичність, включаючи візуальні елементи та програмне забезпечення, яке пропонує повний пакет рішень для геймерів.

Фустос також розповів про розробку нової платформи Lorgar, яка інтегрує всі пристрої бренду та дозволяє гравцям аналізувати свою продуктивність. Це підхід до створення власної екосистеми, де програмне забезпечення й обладнання працюють разом для досягнення кращих результатів у грі.

Особливо Фустос відзначив лінійку продуктів для сімрейсингу, що є його особистим захопленням. Він також наголосив на важливості побудови спільноти навколо бренду через турніри та підтримку локальних громад, зокрема в Україні. Наступного року планується проведення Lorgar Cup, а також активне розширення кіберспортивних ініціатив, включно з Valorant і CS2.

Планується як онлайн, так і офлайн заходи для користувачів, що дозволить клієнтам випробувати продукти безпосередньо.

Більш детально читайте за посиланням https://players.com.ua/zholt-fustos-generalnyj-menedzher-lorgar-pro-perezapusk-brendu-my-onovyly-vizualnu-identychnist-i-rozrobyly-povnotsinni-rishennya-dlya-gejmeriv/

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ВАМ ТАКОЖ МОЖЕ СПОДОБАТИСЯ
ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО СПІЛЬНОТИ LORGAR!

Насолоджуйтесь улюбленими іграми на високоякісному обладнанні. Транслюйте свій ігровий процес і записуйте відео за допомогою мультимедійних пристроїв високого класу. Спілкуйтеся зі своїми одноклубниками та друзями, записуйте подкасти з найкращою якістю звуку.

Де купити Lorgar у вашій країні>>>

Отримайте додаткові переваги

Зареєструйтеся сьогодні