UA

Ігровий бренд Lorgar починає співпрацю з популярним українським стримером та коментатором CS:GO Олексієм “Ухо” Малецьким

Lorgar, молодий міжнародний бренд ігрових пристроїв, що швидко розвивається, об’єднав зусилля з відомим українським стримером і професійним коментатором CS:GO Олексієм “уХо” Малецьким, щоб вивести ігровий досвід на новий рівень за допомогою професійних аксесуарів від Lorgar.

Lorgar пишається тим, що виробляє високоякісні ігрові пристрої, розроблені для того, щоб допомогти гравцям працювати якнайкраще. З акцентом на інновації та продуктивність, у Lorgar є всі шанси швидко стати фаворитом серед геймерів.

Окрім колаборації з Lorgar над просуванням їхніх пристроїв, Олексій “уХо” Малецький також бере участь у тестуванні ігрових новинок бренду. Його внесок і відгуки є неоціненними для того, щоб допомогти розробникам Lorgar створювати продукти, адаптовані до конкурентних потреб геймерів.

«Ми дуже раді співпрацювати з Олексієм “УХо” Малецьким в Україні», — сказав Олексій Смагін, маркетинг менеджер Lorgar. Його досвід і пристрасть до ігор виняткові, і ми раді працювати з ним. Наша головна мета — не лише створювати якісне ігрове обладнання, але й надихати геймерів викладатися на повну силу в кожній грі та вдосконалювати свої навички. Тому, ми пишаємося кожною перемогою гравців та команд, які користуються нашими девайсами».

Для Олексія “УХо” Малецького партнерство з Lorgar — це можливість показати реальний вплив на світ геймінгу.

«Мені подобається працювати з Lorgar — сказав Олексій “УХо” Малецький. Цей молодий бренд виробляє першокласні ігрові продукти, які я особисто тестував. Команда складається зі справжніх професіоналів, і я пишаюся тим, що більшість їх інженерної команди з України. Сподіваюсь, мої рекомендації допоможуть колегам ще більше підвищити рівень своєї продуктової лінійки, пропонуючи все більше і більше крутих ігрових гаджетів. Їхня прихильність до інновацій і продуктивності – це саме те, що потрібно світу геймерів, і я радий бути частиною цього».

Співпраця між Олексієм “УХо” Малецьким і Lorgar є цікавою подією для ком’юніті Lorgar. Це партнерство обов’язково приверне увагу до бренду та його продуктів в Україні й СНД, де Олексій “уХо” Малецький добре відомий як стример і коментатор CS:GO. У рамках колаборації підписники блогера та користувачів гаджетів Lorgar чекають спільні, цікаві активності. Окрім роботи з брендом над просуванням продуктів, Олексій “уХо” Малецький також братиме участь у розробці та тестуванні нових ігрових девайсів. Відгуки професійних експертів стануть вагомим внеском у створення ігрових пристроїв, адаптованих під потреби стримерів та гравців.

Співпраця між стримером і Lorgar є виграшною для геймерів у всьому світі. Адже завдяки спільному досвіду та пристрасті до ігор вони обов’язково створять продукти, які допоможуть гравцям працювати якнайкраще та підняти ігровий досвід на новий рівень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ВАМ ТАКОЖ МОЖЕ СПОДОБАТИСЯ
ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО СПІЛЬНОТИ LORGAR!

Насолоджуйтесь улюбленими іграми на високоякісному обладнанні. Транслюйте свій ігровий процес і записуйте відео за допомогою мультимедійних пристроїв високого класу. Спілкуйтеся зі своїми одноклубниками та друзями, записуйте подкасти з найкращою якістю звуку.

Де купити Lorgar у вашій країні>>>

Отримайте додаткові переваги

Зареєструйтеся сьогодні