UA

Огляд ігрових мікрофонів Lorgar

Макс Шелест, відомий український блогер, підготував змістовне дослідження ігрових мікрофонів Lorgar, проливаючи світло на їхню технічну майстерність і продуктивність. Короткий висновок Макса: «Мені подобається, чудовий звук, мінімум суєти за розумні гроші». Але для тих, хто прагне глибшого розуміння, пропонуємо переглянути огляд Макса, щоб ближче ознайомитися з всім функціоналом мікрофонів Lorgar:

Шанувальникам Warhammer це сподобається. Lorgar — це молодий бренд ігрових пристроїв, який впевнено починає свою діяльність на периферійному ринку. Але коли справа доходить до їх мікрофонів – це щось, адже вони не лише для геймерів! Мікрофони Lorgar націлені на ширшу аудиторію, як-от мікрофон для смрімерів, блогерів, подкастерів тощо.

Представники Lorgar кажуть, що головна ідея їх пристроїв — це якість із гарним дизайном за розумною ціною. Незважаючи на те, що у Lorgar є 4 моделі мікрофонів, по суті їх лише 2: Soner і Voicer. Одна — це базова модель Lorgar Soner 313, а інша — Voicer 521, яка є трохи моднішою. Інші два також є Lorgar Voicers, 721 і 931. По суті, вони однакові.

931 PC мікрофон Lorgar у комплектації йде з поп-фільтром і штативом. Отже, якщо вам потрібні якісь додаткові функції, такі як штатив, фільтр тощо, ви платите за них. Якщо вам нічого з цього не потрібно, просто візьміть базову модель, і все готово.

До речі, у Lorgar крута упаковка; можна сказати, що вони трохи подумали над цим. Усі мікрофони гарно упаковані, і ви не очікували б такої упаковки від доступних мікрофонів, але ось вона.

Давайте подивимося на Soner 313

Дизайн найпростіший, нічого незвичайного, просто ігровий мікрофон.

Корпус металевий, зверху металева сітка, підставка стандартна з пластиковим кріпленням і металевими ніжками. Він прикручується до адаптера. Його функція розміщення мікрофона на столі… адекватна. Він виконує свою роботу під прямим кутом, і це майже все, що вам від нього потрібно. Підключається до ПК або будь-якого іншого пристрою через USB. Його кабель знімний, формат Type-B, Type-A. Тут є дві ручки. Один для гучності мікрофона, інший для ЕХО.

Підставка, звичайно, не залежить від вібрацій. Захищає, але чекати від неї багато чого не варто. Сам мікрофон працює тільки в одному режимі: кардіоїдної спрямованості. Тому він вловлює звук лише з того, що знаходиться перед ним. Це добре, тому що, наприклад, для стрімера це найбільш підходящий режим. Ви не почуєте клацань мишки під час трансляції.

Тепер повернемося до ігрового мікрофону Lorgar Voicer 931

Ну, оскільки це той же мікрофон, що і 521 і 721, ви можете оцінити різницю між ними і 313. Я особисто чую різницю. У 313 ви чуєте більше фонового шуму. Тут його практично не чути.

Voicer також базова модель, але з кращим звуком. Та й сам він трохи цікавіший.

Він також має металевий корпус. Є лише одна ручка регулювання гучності мікрофона. І він розташований правильно. Внизу є сенсорна кнопка вимкнення звуку. Якщо ви випадково торкнетеся кнопки вимкнення звуку, спереду є діод, який світиться червоним, коли мікрофон вимкнено. Або зелений, якщо це не так. Тож ви відразу дізнаєтеся, чи випадково ви вимкнули звук чи ні. Ця модель підключається за допомогою кабелю Type-C Type-A. Це набагато зручніше.

Мені здається, це дуже добре, що в доступних мікрофонах немає непотрібних речей. Хоча, з іншого боку, якщо вам, наприклад, потрібен мікрофон зі стереорежимом, тобто ви хочете записувати подкасти з другом, один сидітиме з одного боку столу, ви з іншого, а між вами буде мікрофон, тоді обов’язково потрібен стереорежим, щоб він записував вас обох. А ці мікрофони вам не підійдуть.

Гаразд, припустімо, що вас влаштовує модель 521, але вам потрібен кращий пакет. Для цього є 721. Як я вже згадував, мікрофон тут абсолютно такий же, змінюється лише комплектація. Підставка тут теж інша, теж металева, але більш стійка і регулюється по висоті. Також в комплект входить пластиковий амортизатор і окремий поп-фільтр, щоб різкі звуки не били по вухам під час запису. І топова модель лінійки Voicer 931.

По-перше, у нього вже є ручка регулювання гучності для навушників, розташована ззаду. Крім того, на додаток до амортизаційного кріплення та поп-фільтра в комплект входить штатив. Він також простий, найпростіший, але добре зроблений, металевий, і з ним набагато зручніше записувати або транслювати, тому що стукіт столу буде не так чутно. Якщо потрібно розташувати мікрофон прямо на столі, то в комплекті є звичайна підставка, точно така ж, як і в моделі 521.

Зі свого боку я можу додати, що в цілому Lorgar зарекомендував себе досить добре, на мій погляд, і придбання ще одного бюджетного мікрофона на ринку, який звучить гідно, завжди є плюсом. Особливо для вас, адже у вас є вибір. І якщо говорити про вибір, до речі, Lorgar робить круту річ, коли вони пропонують один мікрофон, він просто поставляється з додатковими аксесуарами, які, якщо вони вам потрібні, ви їх купуєте. Якщо ні, ви не платите за них, просто купіть собі мікрофон із пристойним звучанням. Якщо говорити про звук, то мені особисто більше сподобалося, як звучить мікрофон від 521 і вище, але якщо, наприклад, вам потрібно тільки спілкуватися з друзями в Discord, вам потрібен просто недорогий мікрофон, то ви можете взяти базовий 313 і не турбуватися про це.

У своєму відеоогляді Макс робить повну розпаковку, порівняння звуку і показує вусі необхідні налаштування мікрофона, пропонуючи безцінну інформацію для аудіоентузіастів. Цікаво почути результати та порівняння з мікрофонами інших виробників? Не пропустіть — натисніть посилання нижче, щоб переглянути повний огляд Макса Шелеста.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ВАМ ТАКОЖ МОЖЕ СПОДОБАТИСЯ
Олександр Бондаренко

Олександр Бондаренко

Автор блогу Lorgar

всі новини
Популярні публікації
ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО СПІЛЬНОТИ LORGAR!

Насолоджуйтесь улюбленими іграми на високоякісному обладнанні. Транслюйте свій ігровий процес і записуйте відео за допомогою мультимедійних пристроїв високого класу. Спілкуйтеся зі своїми одноклубниками та друзями, записуйте подкасти з найкращою якістю звуку.

Де купити Lorgar у вашій країні>>>

Отримайте додаткові переваги

Зареєструйтеся сьогодні