UA

Огляд периферійних пристроїв Lorgar від KODIAK: якість і доступність

Lorgar продовжує співпрацю з відомими геймерами, і цього разу відомий угорський стример Kodiak протестував геймерську периферію Lorgar. Спойлер: разом зі старими брендами, які десятиліттями виробляли хороші продукти, Lorgar стрімко заходить на ринок і виглядає дуже багатообіцяючим. Компанія Kodiak тестувала наступні пристрої: ігрову мишку JETTER 357, механічну 104-клавішну клавіатуру AZAR 514, навушники KAYA 460 і веб-камеру LORGAR RAPAX 701. Давайте зануримося в те, що Kodiak думає про периферійні пристрої Lorgar.

Починаючи з миші, Kodiak був здивований її ціною. Для тих, хто шукає бюджетну ігрову мишу, JETTER може стати чудовим вибором. Ця ергономічна ігрова миша розроблена для долоні, має 6 програмованих кнопок і RGB-підсвічування. Якщо бути більш конкретним, Kodiak зазначив:

«На перший погляд, нема на що скаржитися; навіть підставка для великого пальця знаходиться в особливо хорошому місці. Вона не надто велика, і, незважаючи на те, що я можу використовувати тільки симетричні мишки, ця мишка була для мене цілком зручною. Її вага не надто велика, всього 75 грам. Отже, її зовнішній вигляд цілком нормальний, але, звичайно, одного цього недостатньо, щоб зробити її хорошою мишею. Давайте заглянемо всередину. JETTER використовує частоту опитування 1000 Гц і оснащена сенсором Pixart ATG-4090».

За словами Kodiak, Pixart виробляє високоякісні датчики, будучи однією з найбільших компаній-виробників датчиків, що постачає продукцію багатьом великим брендам. Під час тестового періоду досвід Kodiak показав, що цей датчик надійний і точний, незважаючи на те, що він, на його думку, ймовірно дешевший датчик.

Переходячи до клавіатури, однією з основних особливостей AZAR 514 є її подвійний вигляд. Масивна алюмінієва рама за замовчуванням поставляється білого кольору, але якщо ви віддаєте перевагу більш традиційному вигляду, ви можете прикріпити до клавіатури чорну кришку.

«Щодо комутаторів, — каже Kodiak, — мені було непросто знайти інформацію про них, ці комутатори не найпоширеніші на ринку. AZAR використовує лінійні перемикачі “Dream switches”. Це 5-контактні перемикачі із заводським змащенням із силою спрацьовування 40 грамів і загальним ходом 4 міліметри. Вони сертифіковані на 50 мільйонів натискань клавіш, що гарантує довговічність. В іншому характеристики дуже схожі на широко популярні перемикачі Cherry MX Red, і їх звук також можна порівняти».

Навушники KAYA 460 мають полотняні амбушюри що обертаються та регульоване оголів’я. Його мікрофон із шумозаглушенням можна витягнути та вимкнути. Діапазон частот KAYA коливається від 20 до 20 000 Гц, що Kodiak вважає середнім. Одним із важливих аспектів, за словами Kodiak, є зручність носіння цих навушників. Kodiak згадав:

«Особливо корисно, що мікрофон світиться червоним, коли він вимкнений. Крім того, важливо відзначити, що багато речей можна налаштувати в програмному забезпеченні навушників, включаючи те, наскільки голосно має бути звучання».

Kodiak підтвердив, що LORGAR RAPAX 701 — фантастична маленька камера, і він використовує її сам.

«З автофокусом, двома мікрофонами з активною фільтрацією звуку та криштою, яку можна використовувати, щоб закрити камеру, якщо ви нею не користуєтесь і хвилюєтеся, що хтось візьме її під контроль. Зараз я користуюся цією камерою і повністю нею задоволений».

Він замінив свій старий фотоапарат, у якого була зламана основа. RAPAX має схожу конструкцію, але дві особливості роблять її набагато зручнішою у використанні. Одна полягає в тому, що кабель USB можна витягнути з камери. Це значно полегшує налаштування та можливе переміщення. Інша полягає в тому, що він з’єднаний з основою за допомогою шарніра, тому його можна не тільки направити вгору та вниз, але й рухати в усіх напрямках, щоб легко підібрати ідеальний кут для потоку», – сказав Kodiak.

Нарешті, як і всі основні бренди, Lorgar надає централізоване програмне забезпечення для координації периферійних пристроїв. За словами Kodiak, після встановлення програмного забезпечення Lorgar система Well-Played автоматично розпізнає ваші пристрої, будь то веб-камера чи миша. Крім того, якщо у вас є кілька пристроїв RGB, ви можете синхронізувати освітлення. Програмне забезпечення генерує статистику щодо використання периферійних пристроїв, і користувачі можуть налаштовувати різні параметри.

Щоб дізнатися більше про KODIAK, ви можете слідкувати за відомим геймером на каналах Instagram, Twitch і YouTube або прочитати огляд повністю.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ВАМ ТАКОЖ МОЖЕ СПОДОБАТИСЯ
ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО СПІЛЬНОТИ LORGAR!

Насолоджуйтесь улюбленими іграми на високоякісному обладнанні. Транслюйте свій ігровий процес і записуйте відео за допомогою мультимедійних пристроїв високого класу. Спілкуйтеся зі своїми одноклубниками та друзями, записуйте подкасти з найкращою якістю звуку.

Де купити Lorgar у вашій країні>>>

Отримайте додаткові переваги

Зареєструйтеся сьогодні