UA

Огляд якісної ігрової механіки та килимка з RGB від TECHNOGUIDE: AZAR 514 та STELLER 913

Lorgar розпочав співпрацю з відомим Українським YouTube-каналом і тематичним онлайн-виданням про гаджети та технології – TECHNOGUIDE.

Портфоліо Lorgar, представлене на українському ринку, наразі охоплює широкий спектр пристроїв від мишей та мікрофонів до крісел. Цього разу у фокусі оглядача опинилась механічна клавіатура Lorgar AZAR 514 і килимок для миші STELLER 913. Давайте подивимось, яке перше враження у каналу TECHNOGUIDE про периферійні пристрої Lorgar.

Першим оглядач розповів про клавіатуру AZAR 514 і зазначив, що пакування і комплектація його приємно вразила. Зокрема, цілий набір нехай не обов’язкових, але приємних аксесуарів: абсорбуючі грілки для рук, підставка для чашки з логотипом виробника і брелок у вигляді кейкапу з перемикачем, який можна використовувати за бажанням. Щодо дизайну та ергономіки, Lorgar AZAR 514:

  • це повнорозмірна механічна клавіатура на 104 клавіші з додатковою накладкою-трансформер яка міняє форм-фактор клавіатури із каркасного Skeleton на класичний
  • це ефектне, помірно яскраве RGB-підсвічування, яке, на думку оглядача, не сліпитиме очі і не відволікатиме від гри
  • це зручний кабель-менеджмент та два досить довгих знімних кабелі, що йдуть у комплекті.

Найцікавіше – це лінійні механічні перемикачі фіолетового кольору, розраховані на 50 млн натискань із точкою спрацьовування – 2 мм та силою натискання – 40 г. Оглядач TECHNOGUIDE підмітив, що натискаються перемикачі з помірним зусиллям і на практиці дуже зручні. «За дефолтом клавіатура на нашому ринку має українську та англійську розкладку, тож можна подякувати виробнику за якісну локалізацію свого продукту».

«Для гнучкого налаштування клавіатури, – каже TECHNOGUIDE, – виробник передбачив фірмовий застосунок Lorgar Platform. Тут можна створювати власні ігрові профілі і записати макроси, змінювати призначення клавіш і обрати режим підсвічування».

Разом із клавіатурою до TECHNOGUIDE потрапив ігровий килимок Lorgar STELLER 913. Оглядач сказав: «Зазвичай ми не зупиняємось детально на подібних аксесуарах, але цей килимок вартий окремої уваги». Він оснащений RGB-підсвічуванням, яке можна синхронізувати з іншою периферією Lorgar у застосунку Lorgar Platform. В умовах реальної експлуатації такий килимок виглядає дуже ефектно, особливо, якщо у вас є також клавіатура і миша Lorgar з RGB. «Ось тут починається справжня магія, – зазначив оглядач, – адже через застосунок Lorgar Platform можна синхронізувати роботу обраного ефекту між усіма пристроями».

Крім того, на думку оглядача, килимок має якісне виконання: добре прошиті краї, прогумовану основу, яка запобігає ковзанню та досить ковзку й універсальну робочу поверхню, яка підійде для будь-якої миші, незалежно від типу сенсора.

На завершення, обидва продукти можна сміливо рекомендувати як початківцям, так і більш досвідченим геймерам. Для першої категорії це буде хороший варіант «на виріст» для відточування своїх навичок і експериментів з налаштуваннями. Тоді як кіберспортсмени з досвідом також не будуть розчаровані, адже клавіатура пропонує відмінне співвідношення ціни і можливостей в якісному мінімалістичному корпусі. А ідеальним доповненням як до клавіатури, так і до іншої периферії Lorgar, стане килимок Lorgar STELLER 913. До речі, на огляді він представлений у розмірі 360 х 300 мм, але є і більший варіант – STELLAR 919 розміром 360 х 900 мм.

Більше деталей про вказані пристрої Lorgar читайте у огляді на TECHNOGUIDE 👉 ТУТ

А також дивіться відео огляд 👉 ТУТ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ВАМ ТАКОЖ МОЖЕ СПОДОБАТИСЯ
Олександр Бондаренко

Олександр Бондаренко

Автор блогу Lorgar

всі новини
Популярні публікації
ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО СПІЛЬНОТИ LORGAR!

Насолоджуйтесь улюбленими іграми на високоякісному обладнанні. Транслюйте свій ігровий процес і записуйте відео за допомогою мультимедійних пристроїв високого класу. Спілкуйтеся зі своїми одноклубниками та друзями, записуйте подкасти з найкращою якістю звуку.

Де купити Lorgar у вашій країні>>>

Отримайте додаткові переваги

Зареєструйтеся сьогодні