UA

Lorgar представляє Azar 514

Lorgar – молодий, швидкозростаючи бренд ігрових аксесуарів, розширює асортимент своєї продукції та представляє унікальну механічну ігрову клавіатуру, яка може змінювати форму від класичного до скелетоподібного корпусу. Виготовлена на міцній алюмінієвій основі, Lorgar Azar 514 створена для того, щоб змінити ваш досвід.

Плавні та безшумні лінійні перемикачі DREAM SWITCHES від Lorgar здатні витримати 50 мільйонів натискань, тому 104 клавіші Azar 514 ваші назавжди. Сила натискання в 40 грам є максимально збалансованою для комфортних ігрових сесій, а точка спрацьовування 2мм забезпечить швидку реакцію та перевагу під час гри.

Не потрібно турбуватися про сумісність! Azar 514 повністю налаштовується за допомогою Lorgar Platform. Це дозволить персоналізувати ваші пристрої відповідно до вашого ігрового стилю та налаштувань. Клавіатура також має вдосконалену систему RGB підсвічування, яка підсвітить ваш ігровий простір яскравими кольорами.

Ігрова клавіатура Lorgar Azar 514 — це не просто високопродуктивне ігрове обладнання. Вона також пропонує якісні варіанти дизайну, такі як регульовані прогумовані ніжки, знімний пружинний кабель Type C, який може розтягнутися до 3,4 м, і системy управління кабелями, щоб упорядкувати ваше робоче місце. Доступний монохромний або чорний кольори щоб ви змогли обрати той, який найкраще відповідає вашому стилю.

Конструкція корпусу 2-в-1 кардинально змінює ситуацію. Ви можете перемикатися між класичним і скелетоподібним корпусом, залежно від ваших уподобань. Магнітна верхня кришка робить цю трансформацію легкою.

Це не просто аксесуар – це революція в ігрових технологіях. Синхронізуйте клавіатуру з килимком для миші та гарнітурою й пориньте в новий світ ігор. Не забудьте перевірити свою статистику та продуктивність, щоб дізнатися, скільки часу ви провели в грі зі своїм новим пристроєм.

Не забудьте дістати фірмовий брелок Lorgar з коробки, перш ніж викинути екологічну упаковку!

Відчуйте майбутнє ігор з клавіатурою Azar 514. Виберіть свій стиль і домінуйте в грі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ВАМ ТАКОЖ МОЖЕ СПОДОБАТИСЯ
Олександр Бондаренко

Олександр Бондаренко

Автор блогу Lorgar

всі новини
Популярні публікації
ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО СПІЛЬНОТИ LORGAR!

Насолоджуйтесь улюбленими іграми на високоякісному обладнанні. Транслюйте свій ігровий процес і записуйте відео за допомогою мультимедійних пристроїв високого класу. Спілкуйтеся зі своїми одноклубниками та друзями, записуйте подкасти з найкращою якістю звуку.

Де купити Lorgar у вашій країні>>>

Отримайте додаткові переваги

Зареєструйтеся сьогодні