UA

Lorgar розпочинає співпрацю з відомим українським стримером Кирилом “Slaxer” Вернудіним

Lorgar з гордістю оголошує про початок співпраці зі відомим учасником української ігрової спільноти, стримером – Slaxer. Це партнерство має принести революційні зміни для  ігрового досвіду, поєднуючи передову технологічну майстерність Lorgar з глибоким розумінням світу ігор Slaxer.

Бренд Lorgar вже привернув увагу та зацікавив ентузіастів ігрової спільноти завдяки оглядам продуктів на популярних YouTube-каналах, таких як: Ланет PLAY, Гік Бренч та Огляд UA.

«Ми у захваті від нашого партнерства з Кирилом, — сказав Олексій Смагін, маркетинг менеджер Lorgar. «Його розуміння як професійного геймера – неоціненний. Його відгуки допоможуть нам адаптувати наші продукти, щоб вони краще відповідали потребам досвідчених геймерів і покращували їх ігровий досвід».

Lorgar сподівається на довгострокові взаємовигідні відносини із молодим стримером Slaxer. Ця співпраця свідчить про прихильність Lorgar до постійних інновацій і прагнення до змін та покращення ігрового досвіду починаючих, а також досвідчених геймерів.

Ця співпраця зі Slaxer є частиною постійної традиції Lorgar у партнерстві з найвідомішими талантами в ігровому світі, спираючись на історію їх успішної співпраці з відомими стримерами, такими як: Олександр “PETR1K” Петрик та Олексій “УХо” Малецький:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ВАМ ТАКОЖ МОЖЕ СПОДОБАТИСЯ
Олександр Бондаренко

Олександр Бондаренко

Автор блогу Lorgar

всі новини
Популярні публікації
ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО СПІЛЬНОТИ LORGAR!

Насолоджуйтесь улюбленими іграми на високоякісному обладнанні. Транслюйте свій ігровий процес і записуйте відео за допомогою мультимедійних пристроїв високого класу. Спілкуйтеся зі своїми одноклубниками та друзями, записуйте подкасти з найкращою якістю звуку.

Де купити Lorgar у вашій країні>>>

Отримайте додаткові переваги

Зареєструйтеся сьогодні