UA

Команда SLAXER посіла друге місце у фіналі CEE Champions: Streamers Edition

Грандіозний фінал CEE Champions: Streamers Edition 2023 завершився 6 грудня 2023 року, завершивши напружене змагання, яке розпочалося 25 жовтня 2023 року. У заході брали участь команди з Болгарії, Чехії, Словаччини, України, Угорщини та Румунії , демонструючи свої ігрові здібності.

Українська команда, на чолі з популярним стрімером SLAXER, чудово виступила на груповому етапі та перемогла у півфіналі команду JAXI з Румунії з рахунком 2:1. У фінальній боротьбі команда SLAXER зустрілася з командою NIKU з Болгарії, але, на жаль, програла і посіла 2 почесне місце, отримавши заслужений приз у розмірі 3 000 доларів. Команда NIKU стала чемпіоном турніру, заробивши вражаючий приз у розмірі 10 000 доларів.

Команда JAXI з Румунії та команда REDY зі Словаччини після поразки у півфіналі змагалися за третє місце, де перемогу здобула команда REDY, отримавши приз у розмірі 2 000 доларів.

Команди ITSTEREZ з Чехії та PIERCE з Угорщини не вийшли з групового етапу.

Кінцеві результати:

1 місце + $10 000 + $15 000 Приз спільноти – NIKU з Болгарії
2 місце + $3 000 – SLAXER з України
3 місце + $2 000 – REDY зі Словаччини
4 місце – JAXI з Румунії
5 місце – ІТСТЕРЕЗ з Чехії
6 місце – PIERCE з Угорщини

Протягом усього турніру конкуренція була напруженою, підкреслюючи відданість і рішучість. CEE Champions: Streamers Edition привернув значну увагу поціновуваців ігор у всьому світі. Тисячі людей були глядачами неймовірнол сильного і цікавого фінального матчу.

Окрім захоплюючого ігрового процесу, Lorgar оголосив про «The Great Lorgar Giveaway», надаючи учасникам шанс виграти неймовірні призи, включаючи першокласну ігрову периферію та навіть ігрові крісла. Загальна вартість пристроїв від Lorgar та інших партнерів склала 15 000 доларів, що дає геймерам унікальну можливість покращити своє ігрове обладнання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ВАМ ТАКОЖ МОЖЕ СПОДОБАТИСЯ
Олександр Бондаренко

Олександр Бондаренко

Автор блогу Lorgar

всі новини
Популярні публікації
ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО СПІЛЬНОТИ LORGAR!

Насолоджуйтесь улюбленими іграми на високоякісному обладнанні. Транслюйте свій ігровий процес і записуйте відео за допомогою мультимедійних пристроїв високого класу. Спілкуйтеся зі своїми одноклубниками та друзями, записуйте подкасти з найкращою якістю звуку.

Де купити Lorgar у вашій країні>>>

Отримайте додаткові переваги

Зареєструйтеся сьогодні