UA

Топ-стример та коментатор турнірів CS:GO Олександр “Petr1k” Петрик оголосив про співпрацю з ігровим брендом Lorgar

Lorgar прагне надати геймерам не лише високоякісні ігрові пристрої, а й інновації, які дозволять їм отримати цікавий досвід та покращити рівень гри. Це партнерство з Олександром Петриком дозволить бренду розширити свою діяльність і взаємодію з ігровою спільнотою.

«Найпильніші з моїх підписників вже помітили цікаві зміни на моєму твічі. А саме нові девайси та лого в худі. Настав час розкрити карти! Настав час відкрити карти! Я розпочав співпрацю з Lorgar — новим брендом девайсів для геймерів. Lorgar — це висока якість, кльовий дизайн, а головне — помірні ціни. Для мене це — підтримка каналу та нові цікаві проєкти.  Для Lorgar — досвід інсайдера та співпраця із найбазовішим ком’юніті. А для вас — більше контенту, спеціальні пропозиції і, звичайно, ще більше призів», – написав у соцмережі Олександр “Petr1k” Петрик.

Фолловери популярного стримера з нетерпінням чекають різноманітних подій із винагородами від Lorgar та залученням бренду.

«Ми раді, що з брендом Lorgar працює все більше експертів: початківці геймери, відомі стримери та аналітики. Ми прагнемо бути ближчими до наших користувачів і впевнені, що співпраця з Олександром “Petr1k” Петриком є важливим кроком», — сказав Олексій Смагін, маркетинг менеджер Lorgar.

Наша мета — розширити можливості та підтримати талановитих творців контенту, надаючи їм продукти й інструменти, які допоможуть розвивати їх соціальні канали та принести неоціненний досвід спільноті».

 Відзначимо, що це чергова топова співпраця бренду з популярними експертами ігрової спільноти в Україні – раніше про співпрацю з Lorgar анонсував у своїх соцмережах Олексій “уХо” Малецький.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ВАМ ТАКОЖ МОЖЕ СПОДОБАТИСЯ
Олександр Бондаренко

Олександр Бондаренко

Автор блогу Lorgar

всі новини
Популярні публікації
ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО СПІЛЬНОТИ LORGAR!

Насолоджуйтесь улюбленими іграми на високоякісному обладнанні. Транслюйте свій ігровий процес і записуйте відео за допомогою мультимедійних пристроїв високого класу. Спілкуйтеся зі своїми одноклубниками та друзями, записуйте подкасти з найкращою якістю звуку.

Де купити Lorgar у вашій країні>>>

Отримайте додаткові переваги

Зареєструйтеся сьогодні