UA

Lorgar стає офіційним спонсором CEE Champions 2023 – Streamers Edition, турніру з кіберспорту CS2

Ми раді повідомити про офіційне спонсорство турніру CEE Champions 2023 CS2. Цю подію організовує eSuba, популярний бренд кіберспорту в Чехії та Словаччині, який знає вся Європа.

Турнір CEE Champions 2023 обіцяє стати запеклим змаганням, в якому візьмуть участь найкращі гравці кіберспорту з усієї Центральної та Східної Європи. Зокрема, команда SLAXER представлятиме Україну, змагаючись із командами з Чехії, Угорщини, Румунії, Словаччини та Болгарії за призовий фонд у 15 000 дол. Турнір розпочинається з етапу драфту, на початку листопада. Далі буде етап підготовки. Та, нарешті, завершальний основний етап ігор відбудеться з 3 по 6 грудня.

Команди-учасники:

  • Чехія: команда ITSTEREZ
  • Болгарія: команда НІКУ
  • Угорщина: команда PIERCE
  • Румунія: команда JAXITV
  • Словаччина: команда REDY
  • Україна: команда SLAXER

Ми запрошуємо всіх українських ентузіастів кіберспорту вболівати за команду SLAXER, яка прагне повернути додому чемпіонство! Продемонструйте свою підтримку та станьте частиною захоплюючого дійства, яке може запропонувати лише Турнір чемпіонів CEE.

Окрім цього, змагання буде з високими ставками. Lorgar із задоволенням представляє «The Great Lorgar Giveaway» – прекрасну можливість виграти низку неймовірних нагород, у тому числі найкраще ігрове обладнання від Lorgar, а також десятки призів від інших партнерів на загальну суму 15 000 дол.

Спонсорство Lorgar є свідченням його непохитної відданості ігровій спільноті та, зокрема, спільноті CS2. Бренд продовжуватиме підтримувати важливі події, щоб підкреслити талант і пристрасть на арені кіберспорту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ВАМ ТАКОЖ МОЖЕ СПОДОБАТИСЯ
Олександр Бондаренко

Олександр Бондаренко

Автор блогу Lorgar

всі новини
Популярні публікації
ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО СПІЛЬНОТИ LORGAR!

Насолоджуйтесь улюбленими іграми на високоякісному обладнанні. Транслюйте свій ігровий процес і записуйте відео за допомогою мультимедійних пристроїв високого класу. Спілкуйтеся зі своїми одноклубниками та друзями, записуйте подкасти з найкращою якістю звуку.

Де купити Lorgar у вашій країні>>>

Отримайте додаткові переваги

Зареєструйтеся сьогодні